HTML

Dadaland

Gondolatok a közéletről, innen-onnan a nagyvilágról

Friss topikok

Botrány, tragédia, döbbenet - bulvárcímek, amit beszopsz

2007.12.25. 01:01 Zoltan Baranyai

    Körülbelül három hónapja kezdtek el aktívan rákattanni ezekre a hangzatos szavakra a különböző sajtóorgánumok, gondolok itt a bulvármédia gyönygyszemeire, amik mögött csak egy 2-3 soros cikk húzódik meg, de téged - hiába tudod, hogy valami hülyeség van a dologban - simán becsalogat az oldalra és ezáltal hihetetlen látogatottságot generálva a szarnak is.
    Ezzel bevételhez juttatva őket, és a hirdetők arcára elégedett mosoly kerül. De ennek így kell lennie, míg Győzikét millióan nézik és a Balázs showba IQ-fighterek mennek, addig együk ezt is. De Angliában a Sun is kihasználja ezeket a bulvárfogásokat, sőt mondhatni az összes ilyen stílusú lap is.
    Sorolhatnánk a jobbnál jobb címeket: Südi Iringó életveszélyben! Döbbenet! Törött csontokkal két napig vonaglott az erdőben, Újabb botrány az egészségügyben - csak hogy a legfrissebbeket említsem.
    Nem ítélem el, hiszen igény van rá, de hogy manapság naponta három tragédia, négy botrány és ki tudja hány életveszély és miegyéb kerül a szemem elé, kezdek kissé paranoiás lenni. Most olvasom: Veszély! Huhh, bazz...

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://dadaland.blog.hu/api/trackback/id/tr36274540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása