HTML

Dadaland

Gondolatok a közéletről, innen-onnan a nagyvilágról

Friss topikok

A Fradit megint szopatják

2008.01.16. 20:12 Zoltan Baranyai

    Egész friss a hír, hogy a Vagyonkezelő Zrt nem fogadta el a Fradi ingatlanjaira benyújtott pályázatot, elvileg azért, mert kb. egymilliárd forinttal kevesebbet ajánlottak érte, mint ami a limit. Ekkor oké lenne, de mivel egyedüli pályázó volt, állítólag lejjebb vitték ezt a határt.
    Mondjuk nem tudom, hogy a mostani Fradiban mit látott az angol befektető, hiszen az egykor jobb napokat megélt klub most az NB II-ben nyomul és hatalmas adósságot halmozott fel, de ki tudja, hátha.
    Apró parázsként felmerült bennem a gyanú, mert már sok mindent láttunk kishazánkban, hogy a Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. mondjuk a focival nem nagyon törődne, és lehet, hogy csak az ingatlanokra hajt. Bár Kevin McCabe a Sheffieldet is felfuttatta, de az mégsem Magyarország, ahol egy kisbetűs résszel megbolondítható az egész szerződés. És megeshet, hogy a végén az Üllői úti szentélyt ledózerolják és plázakomplexum épül a helyére. De ez csak az én vízióm, alternatív jövőkép.
    Kemény dolog az ingatlanbiznisz, de reméljük, hogy McCabe mégiscsak megnyeri a pályázatot és segít a Fradinak kimászni a gödörből és tényleg belepumpálja a 30millió Eurót a csapatba. És nem a Fradi Plázába járunk 2 év múlva.
 
 
 
 
 
 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: fradi mccabe

A bejegyzés trackback címe:

https://dadaland.blog.hu/api/trackback/id/tr75300047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása