HTML

Dadaland

Gondolatok a közéletről, innen-onnan a nagyvilágról

Friss topikok

Marad-e Várhidi Péter?

2007.12.25. 11:55 Zoltan Baranyai

    Bár a magyar futball eddig nem mindig a sikerekről volt híres, de az tagadhatatlan, hogy az utóbbi évben, Várhidi kapitánysága alatt, valami elkezdődött. A szurkolók elkezdtek kijárni a válogatott meccsekre és néha-néha megvillant az új csapat akarata, futballtudása is.
    Decemberben lejárt a jelenlegi kapitány mandátuma és ahelyett, hogy az MLSZ meghosszabbította volna a szerződést, egy hónap haladékot kért. Joggal merül fel a kérdés: Vajon miért? Valaki mutyizik a háttérben és megy az alkudozás, hogy kinek-mennyi pénzt adnak, ha XY lesz az új kapitány, vagy csak az MLSZ simán olyan begyepesedett, hogy nem látja, hogy Várhidi munkásságának köszönhetően a magyar futtball elkezdett fejlődni? A játékosok küzdenek, a szurkolók pedig szívesen nézik a meccseket. Már ez is eredmény. Sőt, egy-két meglepetés meccs is becsúszott, amit senki nem is gondolt volna. Bár még hiányzik a nemzetközi tapasztalat a megfiatalodott csapatból, ahogy a kapitány elismeri, de ez idővel majd kialakul, és remélhetőleg csak javulni fog a teljesítmény.
    Csak magyar szokás, ha valami jól megy, akkor el kell baszni...reméljük az MLSZ nem ezt akarja és meghosszabbítja a szerződést.
via OrientPress

Szólj hozzá!

Címkék: futball

A bejegyzés trackback címe:

https://dadaland.blog.hu/api/trackback/id/tr36274675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása